Jag provade att köpa torskrygg från Findus som ligger i små praktiska portionspåsar, denna med nordiskt örtsmör. 4 minuter i mikron per portion och sen är den klar att servera!
Torskrygg med smörstekt brysselkål och svamp |
Snabbt och enkelt! |
Recept råstekt brysselkål och svamp med gräddsås
100-150 g brysselkål
100 g svamp
Smör att steka i
salt
Gör så här: Gör rent brysselkål och svamp. Dela dem på hälften. Stek i rikligt med smör, ca 10 minuter. Salta efter smak. Ta grönsakerna från stekjärnet och använd nu stekjärnet till såsen.
Sås
I dl grädde
1 dl vatten
1-1½ tsk sockerfri grönsaksbuljongpulver
Gör så här: Häll alla ingredienserna i stekjärnet där du stekt brysselkålen och svampen. Rör om och låt puttra ihop några minuter. Servera till fisken och grönsakerna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar