Receptet kommer här, även kolhydratberäknat.
Crunchy LCHF Müsli ca 5 portioner
100 g smält smör
1 dl mandelmjöl
3/4 dl kokos
3/4 dl fibrex
ev. 3 msk sockerersättning
½ tsk salt
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser och häll över det smälta smöret och rör runt. Häll upp på bakplåtspapper på en plåt och bred ut det. Sätt in i ugnen 7-8 minuter. Låt svalna och förvara sedan i lufttät burk.
Kolhydratinnehållet för hela satsen är 5 g vilket ger 1 g kolhydrater per portion
![]() |
De torra ingredienserna |
![]() |
Utbrett på en plåt |
![]() |
Svalnar på en tallrik |
![]() |
Färdig müsli |
![]() |
Dagens frukost, fet yoggi med crunchy müsli |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar