Salamichips:
Ta din favoritsalami, jag valde en vitlökssalami med hög kötthalt. Sätt ugnen på varmluft 200 grader. Har du inte varmluft får du höja temperaturen något (ca 220grader). Lägg salamiskivorna på ett bakplåtspapper på en plåt. Sätt in i ugnen i ca 8-10 minuter, var uppmärksam så de inte bränns. Ta ut de färdiga chipsen och lägg på lite hushållspapper så blir de extra knapriga. Njut!
Detta ska jag absolut testa. Tack så mycket för tipset!
SvaraRaderaKram Erika
Dessa ska jag göra till vårt fredagsmys ikväll <3
SvaraRadera(Maken o jag äter fortfarande LCHF. Är inne på vår femte månad! Det känns riktigt bra! Passar oss perfekt!
Ha en skön fredgaskväll!
Kram Jane
Det tycker jag absolut att du ska Jane. De är fantastiskt goda och så enkla att göra, går inte misslyckas :-)
SvaraRaderaTrevlig Helg
Jennie