Bullar:
3 ägg
4 msk sötströ
1 dl grädde
2 msk kokosmjöl
2 dl mandelmjöl
2,5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1,5 tsk kardemumma (jag hoppade över detta)
Mandelmassa:
2 dl mandelmjöl
0,5 msk sötströ
4 msk grädde
Grädde till fyllningen
Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötströ så det blir pösigt. Tillsätt grädde och alla de torra ingredienserna och rör runt så det blandar sig väl. Låt stå i ca 5 minuter. Forma sedan 8 små bullar. Ha gärna lite kallt vatten på händerna så blir det lättare att göra fina bullar. Grädda i ugnen i ca 15 minuter.
Gör sedan mandelmassan. Blanda ihop mandelmjöl, grädde och sötströ. Skär av toppen på bullen och använd gärna lite av inkråmet från bullen och blanda ner i mandelmassan. Fyll bullen med mandelmassa, spritsa på grädde och lägg sedan pås locket. Pudra med sukrin melis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar